2019 YILIN UÇAN YILDIZLARI

Uçan yıldızlar, sihirli Lo-shu karesinin içnde  bulunan 1’den 9’a kadar olan rakamları ifade eder.

Astrolojik 2019 yılı (4 Şubat 2019 – 4 Şubat 2020 arası) Sarı Domuz yılıdır. 2019 Sarı Domuz yılı – Yin Topraktır.

 

19fs

 

Batı sektörü 1

1 genellikle girişimlerin başarısı, zafer, şans ile ilişkilidir. Zeka ve bilgelik, eğitimin ilerlemesi, kariyer gelişimi ve refah, refahı simgeleyen ve yeni bir şeyin başlangıcı için bir bakış açısı anlamına gelir.

Bu yıldızın 2019 yılında büyük bir gücü var, çünkü Birimler – Su elementi batı sektörünün enerjisinde güçlü bir destek buluyor – Metal (Metal su’ya hayat verir).

Metal elementlerle su’yu güçlendirilmelidir. Metal kaplumbağa heykelcik evin batı sektöründe çok uygun olacaktır. Aynı zamanda aktif su elementin kullanılması önerilir: fiskiye, akvaryum.

Bu bölgeye çalışma masasını yerleştirebiliriz, o zaman işte takdir edileceksiniz ve onurlandırılacaksınız.

Fakat, 2019 yılında, evin Batı kesimi, şiddet ve soygun çeken tehlikeli yıldız “Üç katil” nin etkisi altındadır. Bu nedenle, batı sektöründe yeniden düzenlemeye veya tamir etmeye başlamak, delmek, testere yapmak, vurmak, evin bu kısmını yeniden inşa etmek gibi şeyler yapmamakta fayda var, ancak tamamen dinlenmeye bırakmak gerekir. 2019 batıya üç kristal top yerleştirilmesi tavsiye edilir.

 

Kuzeydoğu Sektörü 2

2 negatiftir ve sağlık problemleri getirebilir. 2019 yılında, Hastalık Yıldızının yerleştiği kuzey Doğu sektöründen kaçınılmalıdır. Kuzey Doğu elementi Toprak olduğu için İki Toprak’ğın enerjisi artar. Bu sektördeki Ateş enerjisinden kaçının (Ateş Toprağı Yaratır). Bu sektöre kırmızı, bordo, üçgen şekilli nesneler koymayınız.

2-nin geleneksel “ilacı” kötü enerjiyi zayıflatabilen veya yok edebilen altı borulu metal rüzgar çanıdır.

Ayrıca, bu yıldızı tahliye etmek için evin kuzeydoğu kesiminde bakır, bronz ziller veya altı metal çin parası asabilirsiniz. Sağlık tılsımlarını (bambu, kaplumbağa) kullanabilirsiniz.

 

Güney sektörde 3

3 ahşap yıldızı – 2019’daki “kavgaların yıldızı”, Ateş enerjisinin hüküm sürdüğü evin Güney kesimi içine düşüyor. Herhangi bir ilişkide, özellikle de aşkta çatışma enerjisi getiriyor. Bu sektörde, Ateş elementi tavsiye edilirken, su elementinin (Su Ağacı besler) kaçınılması gerekir.

Beş elementin doğum ve yıkım döngüsüne göre, Ağaç – 3 elementi Ateş elementini tüketmektedir ve Metal elementini tahrip etmektedir.

Metal beyaz rengidir, tüm metaller (özellikle altın), yuvarlak şekiller. 3 yıldızına altın külçeli gülen Budda heykeli bulundurabilirsiniz. Koruma olarak, Ateş Elementi ile ilgili herhangi bir şey olabilir – parlak ışık, kırmızı renk, üçgen şekiller v.s.

Güney kesiminde, kırmızı rengin hakim olduğu resimlerin yerleştirilmesi iyidir.

3 etkisini en aza indirgemek için, güney sektörüne bir üçgen kırmızı kağıt konulması tavsiye edilir.

 

Kuzey Sektörü 4

4 enerjinin hüküm sürdüğü evin kuzey sektörüne 4 uçan yıldızı girer; bu da aşık olmayı (bir aile yaratmada) ve sanat, bilim ve kültürle ilgili tüm faaliyetlerde bulunur. Dört – Ağaç elementi. Beş Element arasındaki ilişkiyi tanımlayan doğum ve yıkım döngüsüne göre, Su Ağaçı besler.

Bir çift kuş, bir ejderha veya bir anka kuşu olan aşk sembollerinin kuzeyini harekete geçirerek aşk şansını güçlendirin.

Enerji sektörünü korumak için suyla bir gemi, suda bambu sapları, vazoda taze çiçekler kullanın.

 

Güneybatı Sektörü – Sarı 5

5 2019 yılında, en tehlikeli yıldız Sarı Beş, evin güneybatı kesimini işgal ediyor. Sarı 5’in yıkıcı enerjisine karşı en güçlü panzehir, toprağın metal olarak sembolik olarak “hapsedildiği” beş elementin pagodası. Aynı zamanda 6 metal borulu rüzgar çanı. Evin bu bölümünde Mumlar yanmamalı, çünkü Ateş Toprağı “besler”, Beş ise toprak yıldızıdır, bunun yanında Toprak enerjisinin hüküm sürdüğü güney-batı sektörüne düşer.

Olumsuz etkisini etkisiz hale getirmek için, bu sektöre büyük metal nesneler yerleştirin. Bu bölgeyi rahat bırakmakta fayda var, tadilat, gürültü yapıılmamalıdır. Tuz, su, para “sarı beş” için klasik bir ilaçtır.

 

Doğu Sektörü 6

6 2019’da Doğu sektörü, mutluluk ve başarıdan sorumlu “cennet” yıldızı olan hayırlı 6 yıldızı tarafından yönetilecektir. 6 – Metal, Doğu – Ağacın elementi, bu yüzden doğu sektöründe bir çatışma yaratır. Beş elementin döngüsüne göre, Metal Ağacı yok eder. Geleneksel tılsım, altı Çin parasından oluşan bir bağ. Doğu sektörüne seramik, kil ve doğal taştan birkaç ürün yerleştirebilirsiniz.

 

Güney Doğu Sektörü 7

7 2019 yılında, ana elementin ağaç olduğu güney doğu sektörüne özel dikkat gösterilmelidir. Bu sektörde Uçan Yıldız 7 olacak – hırsızlık, şiddet ve soygunun yıldızı. Beş elementin Çin metafiziksel etkileşim sistemine göre, Metal – Su ile tükeniyor. Güneydoğuya su elemetini yerleştirmeyi önerilir. 7’in enerjisini zayıflatmanın geleneksel araçları, su ile bir cam vazoda 3 veya 4 bambu dalıdır.

2019 yılında, Sui Po her zaman Yılın Tai Sui karşısındaki güney doğuda yer alacaktır. Bu yıldız tamirat ve diğer gürültülü faaliyetlerle “rahatsız edilmemelidir”.

 

Merkez 8

8 Merkezi sektörde 2019 yılında, geleneksel olarak maddi başarı ile ilişkilendirilen bir 8 yıldızı olacak. Bu olumlu bir parasal yıldızıdır. 2004-2024 bu dönemde, 8 en iyi beklentilere sahip: şans, başarı, refah, zenginlik, bolluk. Sekizin elementi Toprak, merkez sektörün de elementi Topraktır ve Sekiz 2019’da dairenin merkezinde “kilitlendiğinden” etkilerini doğrudan kullanamayız. Merkezi yıldız etkisini tüm alana yayar, bu yüzden bir şekilde biz bu enerjinin etkisi altında olacağız. Toprağın pozitif enerjisini harekete geçiren geleneksel tılsım, ışığa yöneltildiğinde etkinliği artan bir kristal toptur.

Merkez sektörde Sekiz’i etkinleştirmek için Para Ağacı’nı kullanın.

 

Kuzeybatı Sektörü 9

9 2019’da “gelecekteki refah yıldızı” veya “tamamlanma yıldızı” bir evin kuzeybatı sektörünü kaplar. 9’un elementi Ateş. Bu, kuzeybatı’da uzun zaman geçiren herkesin, bu yıldızın yıl boyunca yararlı etkisini yaşayacağı anlamına gelir. Beş elementin doğum ve yııkım döngüsüne göre Ağaç Ateşi besler. Başarı aynı zamanda şunları getirir: bir para ağacı, dokuz kuş figürü. En iyi 9’un enerji aktivatörü, dokuz ejderha görüntüsüdür.

 

2019’da kuzeybatıda, Yılın Tanrısı (Tai Sui) veya Büyük Dük Jüpiter bulunur – bu, “kötü” değil “elverişli” değil “sorunlu” olarak kabul edilen Feng Shui’nin mekansal enerjisidir. Tüm yıl boyunca, yeniden düzenleme yapmayın ve bu sektördek tadilat başlamayın.

2019 yılında Tai Sui kuzeybatı 3’te yer almaktadır. Dereceleri 322.5–337.5.

 

Merkezde – 8

Kuzeybatı – 9

Batı – 1

Kuzeydoğu – 2

Güney – 3

Kuzey – 4

Güneybatı – 5

Doğu – 6

Güneydoğu – 7

 

 

Sonuç:

Olumsuz sektörler: Güneybatı, Kuzeydoğu, Güney, Güneydoğu.

 

Olumlu sektörler:

Para için – Kuzeybatı

Kariyer için – Doğu

Romantik ve ilişkiler için – Kuzey, Kuzeybatı

Eğitim için – Kuzey, Batı

Yorum bırakın